CO-PRODUKTIE E.P.W.U.: 2e F.C.S.

februari 8th, 2007 by Marcel

Ja we moeten minder met afkortingen doen, da’s waar.
Maar toch even: De E.P.W.U. organiseert de tweede F.C.S.

Datum 1 maart 2007. Aanvang 19.30 uur
Plaats: (vooralsnog) DelftsBlauw, Kleine Berg, Eindhoven
Voor alle loggers en scribenten op deze weblogs.
Een co-produktie van marcelvanbussel.nl en renekerkwijk.nl


Speciaal voor onze trouwe scribenten, maar daarnaast natuurlijk ook van harte welkom:
Ex-D66 raadslid Martijn de Schepper, ex-SRE-bestuurder Peter Smetsers, de toekomstige schrik van Hanja: Brabantse Kees, als zijnde de hoogst genoteerde Eindhovenaar op de provinciale kieslijsten, Paultje v. L. de spin in het regionaal arbeidsnetwerk, Walter, de nadenkende burger die zich niet laat misleiden, altijd met goed geargumenteerde kwaliteitsinbreng, en vele andere prominenten.

Special guest: Erik (hoewel…). Welke Erik dat zeggen we niet, kan Erik van Merrienboer zijn, of Eric Cols of Erik Ons Buurtje of Erik van Bea, of wellicht zo mysterieus dat hij in een andere hoedanigheid komt, want Erik heet eigenlijk Tinus of misschien wel Frans of Frits, wie zal het zeggen.
Ik zou het bijzonder aardig vinden als de Peter Scholtes of Yolanda de Koster ook binnen zouden lopen, dan kunnen we meteen het thema: “Hoe krijgen we de krant weer groot ?” bij de kop nemen. De echte wetenswaardigheden komen namelijk altijd vanuit onze trouwe F.C.S. leden.

En dat alles strikt vertrouwelijk, natuurlijk want dat is de laatste maanden grote mode geworden in politiek land. “Strik vertrouwelijk, alleen voor fractievoorzitters, niet buiten de fractiekamers brengen”, en…….. na 48 uur staat het compleet in de krant.
Tja, wat doen we daar aan.
Stop maar met die vertrouwelijkheid en dat geheimzinnig gedoe. Geen goed signaal naar de burger. Als er echt iets vertrouwelijk is dan kan dat behandeld worden bij de eerstvolgende F.C.S.  Daar waar de echte brug tussen politiek en burger geslagen wordt.
Waarvan acte.

NB
Even voor de wat minder trouwe bezoekers van de weblogs:
F.C.S. = Fysieke Chat Sessie
E.P.W.U. = Eindhovense Politieke Webloggers United

8 Reacties »

8 Responses

 1. kees Says:

  Volgens mij moet het wel Erik van Merrienboer zijn, scherp van tong en een goede babbel. Up to date waar het gaat om kennis en informatie. Wel blijft overeind staan dat die Erik niet naar zijn uitzending op E TV kan kijken. Mogelijk zijn er dus 2 Eriks in het spel. Of ze beide komen blijft dan weer de vraag

 2. Erik Says:

  Heren van stand, ik moet u teleurstellen. (en mijzelf ook) Het ligt niet lekker bij Bea (is al naar bed, dus ik kan vrijuit typen) Ze is een geweldige meid, maar bij het woord kroeg gaat het fout! Haar broer en vader, beide zwaar alcoholist geweest…. Dus ergens snap ik het wel. Ze is bang dat ik de derde op rij word. Geheel overtrokken natuurlijk. Maar ja, een fobie of trauma (Rene weet dat wel) snijdt er soms diep in. Verder vindt ze dat ze mij tegen mijn eigen politieke fanatisme moet beschermen (high blood pressure) Op de computer en thuis kan ze mij nog af en toe “monitoren”, maar op cafe natuurlijk niet. Ook wel een soort bezorgdheid dus van haar kant. DUS, teneinde een verder goed huwlijk in stand te houden blijft het vooralsnog bij getypte deelname.

 3. Marcel Says:

  Helemaal begrijpelijk Erik, hik.., We zullen een webcam installeren in de kroeg zodat Bea en Erik het van commentaar kunnen voorzien. Ik zal vandaag de verborgen camera’s en microfoons laten plaatsen, zodat je op je eigen wijze alsnog passief kunt deelnemen.
  Kees, ik ken wel 4 Erik’s die het kunnen zijn, maar denk dat het eigenlijk Chris Aalberts is…..

 4. Ben Dankers Says:

  Ik vind V.E.P.W. veel leuker, dat United doet direct weer zo Brainporterig aan.
  Gewoon Nederlands: Verenigde Eindhovense Politieke Webloggers.

 5. Marcel Says:

  Ja Ben, luister nou eens, die hersenhaven wordt toch niet voor niets door de vele experts op deze wijze gepromoot. Inglies men, det is de fuutsjuur.

 6. Ben Dankers Says:

  But it looks zo verrekte americans and je know dat I doe not lijk Mr.B en his zootje

 7. Marcel Says:

  Nog anderhalf jaar dan is Bush exit en kunnen we wellicht weer wat trotser worden op onze amerikaanse vrinden.

 8. Ben Dankers Says:

  Dan zal onze vriend J P nog anderhalf jaar aan de lijn mee gaan lopen en daar baal ik nog het meeste van.
  Overigens ook van onze onvolprezen journalistiek in dit kikkerlandje. Wie gaat er nu in een toch al gespannen sfeer (terrorismedreiging, radicalisering, etc.) in detail mededelen dat gewone Nerderlandse militairen bij acties 20 strijders mede hebben omgebracht. Die jongens en meisjes zitten daar niet voor hun lol, ze zitten daar in opdracht van de politiek. Laten we hen en hun thuisfront dan niet ernstiger belasten dan nodig is en laat die detailmededelingen uit de pers.
  Nee, dit is geen oproep om zaken in de doofpot te stoppen, maar daarmee hoeft men ook niet de druk extra op te voeren. Er lopen nog genoeg potentiële Samir A.’s of Mohammed B.’s rond.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.onder auspiciën van:
Stichting Raadslid van het Jaar

Zoeken

Archief

Nieuwste reacties


Politieke Babbel