Goed voorstel van de Partij voor de Vrijheid

januari 27th, 2007 by Marcel

Zelf ben ik geen al te grote enthousiasteling voor de partij van de uitgetreden VVD-er Wilders, zeg ik wat eufemistisch. Toch moet ik ze een compliment maken voor hun initiatief in de Tweede Kamer om de minister aan te zetten om met een wetsvoorstel te komen om rijke bajesklanten de kosten voor hun detentie zelf te laten betalen.
Gratis hotelservice is er niet meer bij dan en dat is inderdaad een heel logische en verstandige zaak. De minister was al gestart met een onderzoek of verhaal mogelijk is, maar een kameruitspraak kan geen kwaad om de wil van de kamermeerderheid op dat punt dat punt helder te maken.
Het voorstel kon rekenen op steun van CDA, VVD, SGP en de Partij voor de Dieren. Jammer dat partijen als SP en PvdA en GL niet eveneens voorstemden. Maar misschien ligt dat niet in de lijn. GroenLinks en ook de SP hadden hier in Eindhoven laatst ook veel te sputteren tegen het verbieden van geprepareerde dieventassen en dievenjassen. 

3 Reacties »

3 Responses

  1. Erik Says:

    Tja, niet verwonderlijk heer van Bussel. GroenLinks is aardig aan het vervreemden van de kiezers. Althans dat vinden de EIGEN partijcorifeeen daar. Zie ook artikel pag. 49 E.D. zaterdag 27 jan. Wie heeft er nog vijanden nodig met zulke interne partijkritiek als in dat artikel geschetst!!?? Verder zijn Bea en ik blij dat de PVV waarop wij stemden in ieder geval al IETS heeft voortgebracht wat uw goedkeuring kan wegdragen. Nu nog afwachten of de Christenunie waarop U stemde datzelfde gaat doen.

  2. Erik p.s. Says:

    P.S. die Bertje Bakker van voormalig D66,is ook lekker bezig met zijn politieke testament. In ieder geval WEL duidelijk die uitspraken van hem. Tja, als er over de begrafenis van je eigen partij niks meer te melden valt, dan ga je maar proberen die van anderen te regelen.

  3. Ben Says:

    Och, het verbaast mij niet dat “links” zich niet geroepen voelt hier een duidelijk standpunt in te nemen. In de regeerperiodes waaraan de PvdA deelnam was het ook gewoon dat langdurig gestraften na hun vrijlating de achterstallige WW en of bijstand konden ophalen en een leuke opstap in de maatschappij consumeerden op staatskosten, zie de heer F.E., die de heer Heijn vermoordde. Gelukkig heeft deze laatste de poen later wel terug moeten geven dacht ik ergens gelezen te hebben.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.onder auspiciën van:
Stichting Raadslid van het Jaar

Zoeken

Archief

Nieuwste reacties


Politieke Babbel